• 0
  • Bel voor info: 06 145 755 56
Schminkfun!

Na een korte uitleg over alle materialen gaan we oefenen op een oefensjabloon met krullen, druppels en bloemetjes daarna gaan we alles in praktijk brengen en gaan we elkaar of jezelf schminken. Een gezellige creatieve cursus met professionele schmink op waterbasis en cosmetische glitters.

Haarveertjesfun

Eerst even een korte uitleg over alle materialen zodat we weten hoe ze te gebruiken. Daarna gaan we snel aan de slag met het maken van haarveertjes met een ruime keuze uit alle kleuren veters, kralen, hangertjes en veren. De kinderen krijgen een veertje in hun haar geplaatst en mogen zelf nog twee haarveertjes maken naar keuze en die meenemen naar huis.

FestivalGlitterFun!

Razend populair deze mooie festival glitters en wie wil er nou niet uitzien als een Glamour diva? Je krijgt een korte uitleg over alle materialen, maken jullie je eigen potje chunky glitter en daarna kun je aan de slag om jezelf helemaal in de glitter look op te maken waarbij we gebruik maken van professionele materialen zoals schmink, make-up, glitters en glitterlippenstift. Het wordt een Glamourfeest zoals nooit is geweest.

Glitterfun!

Hoe leuk is het niet om eens zelf een glitter tattoo artiest te zijn en ook glitter tattoos te zetten! Na een korte uitleg van de materialen en wat oefenen gaan de kinderen zelf aan de slag met het plaatsen van freehand tattoos tot glitter tattoos bij elkaar. Een leuke workshop voor kinderen die gek zijn op glitters.

Hennafun!

Tijdelijke henna versieringen op de huid. Ook hierbij geven we een korte uitleg en mogen de Henna artiesten in de dop al snel aan de slag met echte zuivere Henna pasta om mooie sierlijke Henna tekeningen te maken. Er zijn veel voorbeelden waar je uit kunt kiezen om na te maken.

We oefenen eerst op papier, op een kaarsje of fotolijstje en natuurlijk op jezelf!

WeCreativez WhatsApp Support
Heb je een vraag of wil je een boeking doen?
👋 Hi, hoe kan ik je helpen?