• 0
  • Bel voor info: 06 145 755 56

Algemene Voorwaarden

Offertes:

Offertes zijn 14 dagen geldig en worden altijd per e-mail verzonden. Indien u dit liever per post wilt ontvangen is dat natuurlijk mogelijk. Indien wij binnen dit termijn geen getekend akkoord hebben ontvangen dan gaan wij er van uit dat u geen gebruik van onze diensten wenst te maken. Schminkdesign heeft dan het recht om in te gaan op andere aanvragen.

Opdrachtbevestigingen:

Na ontvangst van de voor akkoord getekende offerte ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. De opdracht is hiermee officieel geboekt.

Boekingen:

Schminkdesign hanteert een startboeking vanaf 2 uur. Wilt u Schminkdesign boeken voor een kortere tijd dan is dat mogelijk, echter het tarief wat u betaald blijft gelijk aan het tarief dat staat voor 2 uur.

Annuleringen:

Annuleringen dienen schriftelijk per e-mail gedaan te worden naar schminkdesign@gmail.com.

Bij annulering tot 14 dagen voor de datum van de opdracht kunt u nog kosteloos annuleren.

Bij annulering binnen 14 dagen tot 24 uur voor de datum van de opdracht wordt 50% van de overeengekomen prijs in rekening gebracht.

Bij annulering op de dag van de opdracht brengen wij u 100% in rekening van de overeengekomen prijs.

Wachtkosten:

Wanneer er een boeking wordt gedaan op 1 dag en de uren niet aansluitend zijn, rekent Schminkdesign voor de tussenliggende uren wachtkostentegen het afgesproken uurtarief.

Reiskosten:

Reiskosten bedragen €. 0,30 per gereden km vanaf de woning Schminkdesign tot aan de opgegeven locatie en terug. hierbij maak ik gebruik van Google Maps

Parkeerkosten:

Bij betaald parkeren zijn de kosten voor de opdrachtgever.

Betalingen:

Particulieren: Contante betaling direct na afloop van de werkzaamheden.

Bedrijven: Binnen 14 dagen dient het verschuldigde bedrag te zijn bijgeschreven op rekeningnummer IBAN NL 0123 3783 70 t.n.v. van SchminkDesign

Wanneer de rekening te laat betaald wordt dan ontvangt u een herinnering na een maand. Na de 2e herinnering wordt deze verhoogd met €. 15,00 administratie kosten. Bij een aanmaning wordt de rekening verhoogd met 10%. Wanneer de rekening na de aanmaning nog niet is betaald gaat deze naar het incasso bureau en zullen alle kosten voor de opdrachtgever zijn.

Tarieven:

Prijzen zijn incl. 21% btw en excl. reis-en parkeerkosten. Incl. opbouw- en afbouwtijd.

Per 1-1-2017 valt Schminkdesign onder de z.g Kleine Ondernemers Regeling (KOR) voor de belastingdienst. Op de factuur wordt daarom geen apart BTW bedrag vermeld.

Toeslagen:

Op zon en feestdagen wordt een toeslag van 50% op het uurtarief berekend.

Locatie opdrachtgever en werkomstandigheden voor de schminker:

De opdrachtgever draagt zorg voor voldoende licht, de mogelijkheid tot verversen van water en als er buiten geschminkt wordt, een overkapping bij regen.

Schminkdesign komt ongeveer een kwartier van te voren om alles voor te bereiden en klaar te zetten. Schminkdesign houdt zicht strikt aan de afgesproken schminktijden, ongeveer een half uur voor de eindtijd nadert zal Schminkdesign bepalen welke kinderen er nog binnen de vastgestelde tijd geschminkt kunnen worden en zal de rij gesloten worden. Na iedere 2 uur dat geschminkt wordt heeft Schminkdesign het recht op een kwartier doorbetaalde pauze.

Foto’s:

Tijdens schminkopdrachten, cursussen of workshops kunnen wij foto’s maken van de geschminkte personen en eventueel van de schmink locatie. Deze foto’s kunnen wij gebruiken op onze website of op ons schminkbord om anderen een impressie van onze opdrachten te kunnen laten zien. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit aangeven en zullen wij de foto’s verwijderen van onze website. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal van deze site te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Schminkdesign.

Aansprakelijkheid:

Schminkdesign is niet aansprakelijk voor schade aan materialen of personen, tenzij er sprake mocht zijn van opzet, grove schuld of nalatigheid.

Alle materialen die schminkdesign gebruikt zijn hypoallergeen en huidvriendelijk. Het is natuurlijk mogelijk dat de huid wat gevoelig zou kunnen reageren. De gebruikte materialen zijn altijd schoon en worden na afloop altijd gereinigd met antibacteriële zeep. Afschminken doet u het beste met wat water en zeep of eventueel wat babyolie. Hygiëne staat bij Schminkdesign hoog in het vaandel.

WeCreativez WhatsApp Support
Heb je een vraag of wil je een boeking doen?
👋 Hi, hoe kan ik je helpen?