• 0
  • Bel voor info: 06 145 755 56

Over mij

Mijn naam is Colinda Bijl en zoals ik altijd zeg…

I LOVE MY JOB!!!

En daar lieg ik niks aan want ik heb echt het leukste vak van de wereld waarbij ik mijn talent, kennis, creativiteit en mijn passie volledig in kwijt kan.

In 2009 besloot ik een cursus schminken te volgen en vanaf dat moment kreeg het schminkvirus mij te pakken en zag ik kansen voor mijzelf. Mijn ideeën om als zelfstandige te gaan werken kregen steeds meer vorm en in 2013 ontstond Schminkdesign en meldde ik mij aan bij KvK.

De liefde en passie voor dit vak breidde ik steeds meer uit door verschillende andere diensten op feesten aan te bieden en inmiddels geef ik workshops en cursussen voor scholen, kinderen en volwassenen.

Iedere opdracht is altijd weer spannend, nieuw, verrassend maar ook de locatie is altijd weer anders en je weet nooit van te voren waar je in terecht komt. Ik kom dus meestal op plekken waar feesten, partijen en evenementen in volle gang zijn en waar veel kinderen en volwassenen in feeststemming zijn waarbij ik een extra aanvulling mag geven op hun feest. Sommige mensen noemen mij wel eens een “kunstenaar” en dat vind ik een compliment.

Een combinatie van bevlogenheid, creativiteit, kennis delen, passie en werken met kinderen en volwassenen is voor mij de perfecte balans.

I LOVE MY JOB!!!

dat dus!

WeCreativez WhatsApp Support
Heb je een vraag of wil je een boeking doen?
👋 Hi, hoe kan ik je helpen?