Inspiratie nodig voor uw feest?

Alles op een rij

Wij zorgen voor een leuke aanvulling op uw  (kinder)feest, bedrijfsfeest, evenement, opening of festival. 

Neem gerust een kijkje!

Wij zijn in te huren voor een kinderfeest, verjaardag, familiefeest, bedrijf, bruiloft, opening, festival, of evenement.

Schminken

Schminken is succes verzekerd en de kinderen vinden het geweldig! Wij zorgen ervoor dat ieder kind mooi geschminkt wordt met een WAUW factor. Ook kunnen we in ieder thema schminken. Op ieder feestje komen wij met een goedgevulde schmink koffer, glitters en een eigen stoel. Het enige wat wij vragen is een mooi (eventueel beschut tegen weer en wind) plekje. Uiteraard werken wij met professionele materialen die huidvriendelijk, schoon en EU goedgekeurd zijn. De schmink die wij gebruiken is op waterbasis en de glitters zijn speciale cosmetische glitters. 

Glitter-Tatoos

Deze tijdelijke glitter tattoos zijn razend populair bij jong en oud! Deze mooie glitter tattoos blijven wel 2-7 dagen op de huid zitten en zijn waterbestendig! Op ieder feest komen wij met een mooie goedgevulde glitter koffer/tafel  met ruime keuze uit verschillende soorten sjablonen en kleuren glitters. Wij gebruiken professionele materialen en de glitter tattoos worden opgebracht met behulp van een sjabloon, speciale huidlijm(zonder latex) en speciale cosmetische glitters (zonder glas/metaal) die veilig en kindvriendelijk zijn voor de huid.

Haarveertjes

Helemaal hip en trendy zijn de Ibiza style haarveertjes en voor jong en oud! Wij werken met synthetische haarveertjes maar wij hebben ook Ibiza style haarveertjes in vele kleuren. Deze zijn handgemaakt van een suède veter voorzien van kraaltjes, bedeltjes en een mooi gekleurd veertje. De synthetische haarveertjes worden eenvoudig aan een plukje haar bevestigd door middel van een microringetje met een siliconen binnenkant ter bescherming van het haar. De synthetische haarveertjes blijven wel 2-6 weken zitten. Je kunt je haar gewoon wassen en voorzichtig kammen.

6A0E0F21-4B51-4BC7-87FA-FB196D97EAED_1_201_a

Festival Glitter

Festival Chunky Glitters zijn helemaal hot en helemaal van deze tijd! Speciale Chunky glitters voor op het gezicht, lichaam of in het haar. Wordt opgebracht met gel, vaseline of speciale huidlijm en een speciale applicator. Maak je party look compleet met body Jewels, metallic tattoos in het goud of zilver of glitter poeder. We hebben een groot aanbod voor jong en oud en is een aanvulling voor festivals, bruiloften en andere soorten feesten. Ook voor mannen doen wij glitterbaarden. Het is een extra toevoeging op je al bestaande make-up.

Let it shine and sparkle!

Natuurlijk verzorgen wij ook creatieve kinderfeestjes op locatie of kom gezellig bij mij op locatie in Kwadijk (Noord-Holland).
Te boeken vanaf 8 kinderen.

Foam Clay

Creatief feestje workshop
geschikt v.a. 4 jaar

Knutselen met Foam Clay is ook heel geschikt als kinderfeestje. Het is een lijm houdende, aan de lucht drogende klei met balletjes die gebruikt wordt om verschillende voorwerpen te versieren. Je drukt de Foam Clay gewoon op de ondergronden en het blijft plakken. Het is kindvriendelijk en bevat geen giftige materialen en gluten.

Zandtekeningen

Creatief feestje workshop
geschikt v.a. 4 jaar

Zandtekeningen maken is een leuke creativiteit voor kinderen. Zand kleurplaten zijn voorzien van een lijmlaagje (soort sticker) en als dat laagje verwijderd wordt kun je het inkleuren met zand. We hebben dan ook vele soorten zand kleurplaten waar de kinderen uit kunnen kiezen. Voor kinderen een activiteit die goed is voor de zintuigelijke ontwikkeling.

Haarveertjes

Creatief feestje workshop
geschikt v.a. 8 jaar

Zelf Ibiza look haarveertjes maken met een suède koord en keuze uit vele kralen, bedeltjes en veertjes. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag om hun eigen haarveertje te maken. Deze haarveertjes worden bevestigt met een klemmetje voor in het haar zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. 

SCHMINKDESIGN

info@schminkdesign.nl | 06-14575556 | Noord-Holland